Een leven lang leren…

Het leven van een zelfstandig ondernemer gaat niet alleen maar over rozen. Om relevant te blijven in het werkveld waarin ik mij wil begeven investeer ik wekelijks tijd en energie via het ondernemersplatform FNV Zelfstandigen / FNV Professionals om mijn kennis en kunde scherp te houden. Aan de hand van periodieke trainingen en workshops houd ik koers in een steeds, sterk veranderende wereld.

Dit najaar ben ik bezig met het afronden van het huidige ondernemers- en boekjaar met de nodige jaarverslagen, verantwoordingsverslagen en met het opstellen van jaarplannen voor 2024 en daarna… Met behulp van erkende methodieken zoals de Theory of Change, Empathy Maps en de Business Model Canvas zorg ik ervoor dat ik een gerichte keuze kan maken in de 1001 activiteiten die ik als ondernemer kan uitvoeren. Gemakshalve zou je kunnen stellen dat ondernemers niet betaald worden voor “bezig zijn”, maar voor de resultaten die je boekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *