Weer een jaar BHV…

In opdracht van Stichting Tiel Tip Top heb ik dit najaar voor hen een BHV-plan opgesteld. Hierbij heb ik gezorgd dat er voldoende BHV’ers zijn opgeleid binnen de organisatie en ik kan dan natuurlijk zelf niet achterblijven. Eerder dit jaar volgde ik al een EHBO-training en nu heb ik weer voor een jaar BHV op mijn naam staan.

Tevens leuk om te melden is dat ik voor Stichting Bloemenbuurt Tiel mij heb ingezet voor een “6-minuten zone” in de Tielse wijk. Ik ben in die context de beheerder van de lokale AED. Naast dat ik zorg draag voor voldoende Burgerhulpverleners heb ik dit najaar een nieuwe AED- kluis weten te organiseren zodat er 14/7 een AED beschikbaar is in mijn woonbuurt. En dat ik voor Stichting Tiel Tip Top bezig ben met het (laten) uitwerken van een RI&E plan. Dit staat voor Risico Inventarisatie & Evaluatie en dit moet ervoor zorgen dat deelnemers aan de programma’s van Tiel Tip Top altijd veilig kunnen werken en bewegen onder de vleugels van de stichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *