Vrienden van Fort Altrad

Voor Stichting Tiel Tip Top was ik in de markt voor een tweetal kruiwagens en laat het nú zo zijn dat de marktleider in kruiwagens, betonmolens en andere bouwmachines gewoon bij ons in Tiel is gevestigd. Na een online kennismaking werd ik uitgenodigd voor een vervolg gesprek bij Altrad Fort aan de Simon Stevinstraat 6. We spraken over project Tiel Tip Top en over mijn samenwerking met vele andere initiatieven in Tiel. De directie was onder de indruk over mijn kennis op de sociale kaart van Tiel waarop zij mij een erg mooi aanbod hebben gedaan.

Naast dat zij direct twee mooie, kleurige kruiwagens hebben geleverd voor Tiel Tip Top mag ik jaarlijks nóg eens twee kruiwagens komen ophalen. Ik mag dus hierna twee kruiwagens per jaar “wegzetten” bij sociale initiatieven in Tiel. Hoe leuk is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *