Van To Do naar Táádáá

Ons brein wordt zeer gelukkig van doelen behalen, maar eigenlijk staan we in de dagelijkse praktijk te weinig stil bij de succes in ons leven. Om te leren van andere, ervaren trainers volg ik wekelijks een online training bij FNV Professionals. Het onderwerp van To Do naar Táádáá sprak me erg aan omdat dit symbool staat voor de succesen van Tiel Tip Top en de worsteling van veel mensen om geluk te ervaren.

Geluk komt voort vanuit je eigen vermogen om jouw persoonlijke doelen te behalen. Vanuit dit gegeven zou je dus ook kunnen stellen dat geld niet gelukkig maakt. Het kan je echter wel goed helpen om het behalen van je doelen af te kopen. Van een idee een doel maken, hierop activiteiten en een plan bedenken en deze vervolgens plannen en organiseren; het blijkt en blijft een vak apart. En zelfs als je dit lukt is het belangrijk om de volgende vraagstukken te blijven onderzoeken: Ben ik aan het doen wat ik graag doe? Is dit iets waar ik graag mee bezig ben? Is de balans tussen moeten en willen nog altijd op orde? In mijn jaren als persoonlijke begeleider van honderden cliënten en in mijn rol van projectmanager heb ik deze aspecten tot een kunst verheven. Wil je een keer sparren over jouw plannen of gerichte hulp bij jouw project? Je hoeft maar te bellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *