Open Dag voor Tiel Tip Top

Dat ik mij voor Tiel Tip Top bezig houdt met zwerfafval en vrijwilligerswerk is de meeste inwoners van Tiel al wel bekend, maar wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van dit Vrijwilligersbedrijf weten de meesten niet. Stichting Tiel Tip Top voorziet in een Vrijwilligerswerkgroep voor mensen die – om welke reden dan ook – zich in willen zetten voor een schoner en socialer Tiel. De werkgroep organiseert opruimacties tegen zwerfafval, maar bedenkt ook campagnes en voorzieningen. 

Zaterdag 12 maart opent Tiel Tip Top de deuren van het Vrijwilligerskantoor aan de Morsestraat 8 te Tiel zodat mensen kennis kunnen komen maken met onze vrijwilligerswerkgroep. Op deze dag geef ik je een rondleiding op de werkplek waar ik (bijna dagelijks) werk aan mijn projecten en beantwoord ik vragen over hoe jij mee kunt doen met de werkgroep en/of Social Club. 

Heb je de Open Dag gemist? 
Neem contact met me op en we doen het nog een keer dunnetjes over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *