Rijvaardigheid: E Achter B

Dit najaar stond volop in het teken van opleiding en ontwikkeling. De laatste loodjes wegen het zwaarst zegt men wel eens… Ik ben daarom blij dat ook de rijopleiding E achter B erop zit. Niet dat ik er geen vertrouwen in had dat het goed zou komen, maar alles bij elkaar maakt dat ik wel toe ben aan een korte vakantie zo rond de feestdagen. Met dank aan Frank Estrik van Rijschool Van Estrik; een zeer vaardige docent!

Mijn website is (zoals voor zoveel zzp’ers) mijn persoonlijke propaganda machine, dus rest mij niets dan nog even te pochen met mijn rijvaardigheden. Ik heb in de jaren meerdere rijbewijzen bij elkaar verzameld. Zo heb ik het motorrijbewijs (A), autorijbewijs (B) en het vrachtwagenrijbewijs (C) op mijn roze pasje staan. Hier heb ik nu dus BE aan toe weten te voegen zodat ik alle logistieke uitdagingen van Stichting Tiel Tip Top en mijzelf kan trotseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *