Werken bij Van Der Heiden Isolatie

Jaren geleden werkte ik in loondienst van Den Daas Isolatiewerken aan talloze isolatieprojecten zoals de Telecom Toren op de Zuidas en vele opnamestudio’s op het mediapark (RTL, Talpa, NOS). Wat veel mensen niet van mij weten is dat ik in mijn jongere jaren heb geïsoleerd aan Hogeschool van Amsterdam en later zelfs aan de Universiteit van Wageningen. Ik ben onderaan de ladder begonnen en heb me opgewerkt tot het hoogste niveau; wolkanalen en plaatwerk op het dak, zeg maar 😉

Dit najaar pakte ik mijn isolatiemes weer op om mijn vrienden bij Van Der Heiden Isolatie bij te staan. Hiervoor moest ik ook weer even terug de schoolbanken in om mijn veiligheidscertificering weer actueel te krijgen (VCA-VOL + GPI). Met knotsgekke vaklieden trek ik deze winter door het land van de ene isolatieklus naar de andere. Het bevalt me goed om af en toe weer met mijn handen te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *