Start eerste klus: Tiel Tip Top

Bart van den Berg op zijn nieuwe werkplek bij 8-Tiel (Morsestraat 8, Tiel)

Met plezier en toewijding heb ik in de afgelopen vijf jaar iedere minuut die ik kon missen geïnvesteerd in mijn meest prestigieuze project: Van Tiel de schoonste gemeente van Nederland maken! Op zaterdag 1 januari ben ik begonnen met mijn eerste klus als zelfstandige! Want voor Stichting Tiel Tip Top mag ik komend jaar de “Materialen Uitleenservice” voor opruimende Tielenaren verzorgen.

Alles wat je in Tiel maar gelezen, gehoord of gezien hebt van Tiel Tip Top komt uit mijn persoonlijke hand. Vaak bijgestaan, geadviseerd en soms bekritiseerd door een trouw team van aangesloten vrijwilligers werk ik aan een vernieuwend systeem (lees: vrijwilligersbedrijf) om Tiel naar een schoner en socialer level te tillen. Maar mijn missie bleek helaas te omvangrijk om volledig onbezoldigd tot slagen te brengen. Na een aanbestedingsprocedure voor de Gemeente Tiel werd er een oplossing hiervoor gevonden. Mijn voorzittershamer heb ik binnen het bestuur van Tiel Tip Top doorgegeven zodat ik als projectleider vooral ongehinderd door kan gaan. Ik dank via deze weg het bestuur van Tiel Tip Top en opdrachtgever Gemeente Tiel voor deze mooie klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *