Realisatie Sociale Arbeidsplaatsingen Tiel

In samenwerking met OranjeFonds en Stichting Tiel Tip Top werk ik aan een project om beschermde leer- en ontwikkelbanen te creΓ«ren in mijn thuisstad Tiel. Zo heb ik de afgelopen zeven maanden vele gesprekken gevoerd, afspraken gemaakt en Sociale Arbeidsplaatsen gerealiseerd voor mensen die een doorverwijzing hebben gekregen vanuit het regionale Werkzaak Rivierenland.

Vanuit Tiel Tip Top werk ik samen met collega Sander aan de realisatie van deze sociale arbeidsplaatsingen, waarbij wij de algemene coaching en begeleiding op ons zullen nemen en verschillende maatschappelijke organisaties in Tiel profijt kunnen ervaren van een set extra handen tijdens de uitvoering van ieders maatschappelijke vraagstuk. Een win-win-win situatie voor de deelnemers vanuit Werkzaak, de betrokken organisaties en Tiel Tip Top opdat onze ondersteuning bij mensen terecht zal komen die dit goed kunnen gebruiken.

De organisaties die ik hebben kunnen verbinden aan dit prestigieuze project zijn: Clubhuis Tiel, Wijkcentrum Het Oosthonk, Maaltijdverzorger InNatura, Begraafplaats Ter Navolging, Dierenhulp & dierenambulance Tiel, A.C. Smits Aanhangwagens, Tielse Maatjes, Zorg in de Buurt (BetuweZorg), Creatief Platform Tiel en natuurlijk Tiel Tip Top zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *