LEADER CAFE RIVIERENLAND

Onlangs heb ik deel genomen aan het LEADER Café in Fruit Tech Campus te Geldermalsen. Vanuit Tiel Tip Top werk ik, zoals meerdere samenwerkingspartners, mee aan de Lokale Ontwikkel Strategie (LOS) en ben ik als sociaal ondernemer aangemeld voor de Lokale Actie Groep (LAG).

Het doel van LEADER en van mij is dat onze regio ook in de toekomst aantrekkelijk blijft om er te wonen en te werken. Om ervoor te zorgen dat de scheefgroei tussen maatschappelijke hulpvragers (inwoners) en aanbod op de kaart komt te staan zet ik mij in binnen deze ontwikkeling. Hopelijk kan onze regio straks profiteren van dit Europese programma waarbij we een serieuze subsidiepot naar Rivierenland proberen te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *