Jaarverslag 2023 Tiel Tip Top

Voor Stichting Tiel Tip Top was 2023 een fantastisch jaar! De zorgen rondom COVID-19 hebben we ver achter ons kunnen laten. En vorig jaar kwamen we er met het OranjeFonds achter dat Tiel Tip Top zich veel steviger in de markt kan zetten als maatschappelijke organisatie dan als een vrijwilligersorganisatie tegen zwerfafval. In samenwerking met het OranjeFonds gingen we vol aan de bak om werk te maken van onze doelstellingen. Met trots bied ik hierbij, voor mijn zesde jaar op rij, een schriftelijke presentatie van onze avonturen, uitdagingen en successen. Met dank aan mijn collega’s Janine, Niels, Sander en Naomi heb ik er weer een goed verhaal van weten te maken! Pak wat te drinken, ga er lekker voor zitten en geniet van mijn jaarverslag.

Stichting-Tiel-Tip-Top-Jaarverslag-2023-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *