Genmab Trash Bash 2023

Het is vandaag ‘Dag van de Aarde’. En in het kader van dit thema mocht ik afgelopen week opnieuw een vervolg geven aan de “Genmab Trash Bash”. Voorafgaand aan een grootschalige zwerfafval opruimactie vanaf twee locaties (Utrecht en Zeist) mocht ik als gastspreker een presentatie geven over mijn initiatief genaamd “Tiel Tip Top”. Tijdens mijn presentatie/workshop leer ik de aanwezigen hoe zwerfafval opruimen kan bijdragen aan ieders mentale gezondheid.

Als sociaal ondernemer versta ik de kunst om van een vervelende karwei (andermans rommel opruimen) een plezierige en sociale activiteit te maken. Als je met aandacht wat tijd besteed aan jouw directe werk- of leefomgeving en de mensen die hierin verkeren ontstaan er bijzondere connecties. Met trots kan ik zeggen dat ik vanuit Bartelehiem Zorg- en Dienstverlening hier een essentieel rol in kan en mag spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *